Tuo metu "Manchester United" komanda užtikrintai 4:0 sutriuškino "Milan" futbolininkus ir į ketvirtfinalį žengė varžovus eliminavusi bendru rezultatu 7:2.

"Real" klubui ir toliau tęsiasi aštuntfinalio barjero prakeiksmas, kurio Madrido komanda niekaip nesugeba įveikti nuo 2004 metų.

Šeimininkams greitai pavyko pelnyti įvartį - jau 6-ą minutę Guti tiksliu perdavimu išvedė Cristiano Ronaldo į priekį, kuris likęs prieš vartininką Hugo Lloris'ą nuginklavo jį tiksliu smūgiu tarp kojų.

25-ą minutę idealų šansą padvigubinti rezultatą turėjo Gonzalo Higuainas, tačiau puolėjas, suklaidinęs H. Lloris'ą, nesugebėjo pataikyti į tuščius vartus – kamuolys atsimušė į virpstą. Netrukus tas pats argentinietis vėl pavojingai smūgiavo, bet savo vietoje buvo vartininkas.

Po didžiosios pertraukos pavojingą ataką sukūrė ir svečiai, bet Gonalonso galva smūgiuotas kamuolys praskriejo virš "Real" vartų. "Lyon" atrodė vis geriau ir 75-ą minutę Miralemas Pjaničius sudaužė visas šeimininkų viltis - jaunasis saugas iš Bosnijos ir Hercegovinos sulaukė perdavimo iš Lisandro Lopezo bei stipriu smūgiu nuginklavo vartininką Ikerą Casillasą.

Madrido ekipai jau reikėjo pelnyti du įvarčius, norint keliauti į kitą etapą. Bet per likusį laiką nieko padaryti nepavyko ir "Lyon" prasibrovė į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Susitikime Mančesteryje "Man Utd" klubas varžovams nepaliko jokių vilčių. Šeimininkai jau 13-ą minutę buvo priekyje po Wayne Rooney įvarčio galva, kurį jis atliko po tikslaus Garry Neville'o perdavimo.

Šeimininkai kontroliavo žaidimą, bet pirmajame kėlinyje įvarčių daugiau pelnyta nebuvo. Tačiau vos prasidėjus antrajam kėliniui rezultatas tapo 2:0 - pasižymėjo tas pats W. Rooney, tik šįsyk po tikslaus Nani perdavimo. Puolėjas pelnė jau 30-ąjį savo įvartį šį sezoną.

Prabėgus dešimčiai minučių "Man Utd" pirmavo jau trijų įvarčių skirtumu, mat po Paulo Scholeso idealaus perdavimo, išvestas vienas prieš svečių vartininką Christiano Abbiati, pasižymėjo Parkas Ji-Sungas.

Nors "Milan" dar bandė kažką kurti, bet rungtynes užbaigė tikslus Darreno Fletcherio smūgis.

Rezultatai:

Madrido "Real" 1 - 1 "Lyon" (Pirmasis mačas 0-1, bendras rezultatas 1-2)

6' [1 - 0] Cristiano Ronaldo
75' [1 - 1] Miralem Pjanic

"Man Utd" 4 - 0 "Milan" (Pirmasis mačas 3-2, bendras rezultatas 7-2)

13' [1 - 0] Wayne Rooney
46' [2 - 0] Wayne Rooney
59' [3 - 0] Park Ji-Sung
88' [4 - 0] Darren Fletcher.
Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją