Durys užvertos buvo tokių leidinių kaip „Sky“, ESPN, „Mirror“, „Manchester Evening News“ atstovams.

Klubas pranešė, kad toks sprendimas priimtas dėl šiuose leidiniuose pasirodžiusių pranešimų apie treneriu nepatenkintus žaidėjus. Vis tik „Man Utd“ pabrėžė, kad jiems nepatiko ne publikacijų turinys, o tai, kad žurnalistai nesikreipė į klubą, kad šis pakomentuotų minėtus gandus.

„Ėmėmės veiksmų prieš kelias naujienų organizacijas. Ne todėl, kad mums nepatiko publikacijos, bet todėl, kad šios buvo paskelbtos nesusisiekus su mumis, kad turėtume galimybę pakomentuoti, paneigti ar suteikti konteksto. Tikime, kad tai yra svarbus principas, kurį reikia ginti ir šis sprendimas padės atkurti tai, kaip turėtume dirbti kartu“, – rašoma „Manchester United“ pranešime.


Apie šią situaciją spaudos konferencijoje pasisakė ir E. Ten Hagas.

„Jie pirmiausiai turėjo kreiptis į mus, o ne už nugaros spausdinti straipsnius. Tai nėra teisinga. Jeigu žaidėjai turi kitokią nuomonę, aš juos išklausysiu. Jie man nesiskundė, galbūt vienas ar du, bet didžioji dalis nori žaisti taip, kaip žaidžiame – proaktyviai, dinamiškai ir drąsiai“, – kalbėjo olandas.

Kiek anksčiau nemalonės susilaukę leidiniai išplatino informaciją, kad vis daugiau žaidėjų nusisuka nuo trenerio, o pastarasis stengiasi išlaikyti jų palankumą.

53-ejų olando etapą klube lydi nemažai skandalų dėl nesutarimo su žaidėjais, o rezultatai taip pat nedžiugina – šiuo metu raudonieji velniai Anglijos „Premier“ lygoje žengia vos septinti, nuo lyderių Londono „Arsenal“ futbolininkų atsilikdami jau 9 taškais.