Ekvadorietis Moisesas Caicedo savo šeštose „Premier“ lygos rungtynėse pelnė pirmąjį įvartį ir išvedė „Brighton“ į priekį. Antrajame kėlinyje „raudonieji velniai“ visiškai subyrėjo.

Per 11 minučių aikštės šeimininkai pelnė dar tris įvarčius ir pasiuntė Ralfo Rangnicko auklėtinius į nokautą. Įvarčius pelnė Marcas Cucurella, Pascalis Grossas ir Leandro Trossardas.

„Manchester United“ patyrė penktą pralaimėjimą iš eilės išvykoje ir jau nebegali pakilti aukščiau šiuo metu užimamos šeštosios vietos turnyro lentelėje. Čempionų lygoje teisę žaisti iškovoja keturios stipriausios sezono komandos.

Tai bus tik penktas kartas per 30 metų, kai „Manchester United“ nežais pagrindinėse Europos klubinėse varžybose. Niekas jiems negarantuoja kol kas ir vietos Europos lygoje. Nuo 7-oje vietoje esančio „West Ham“ Mančesterio ekipą skiria 6 taškai, tačiau „West Ham“ yra sužaidęs dvejomis rungtynėmis mažiau.

Įspūdingą „Brighton“ pergalę liudijo rekordinė 31,637 sirgalių minia. Klubas pirmą kartą istorijoje užsitikrino vietą pirmajame dešimtuke.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Kitų rungtynių rezultatai:

„Brentford“ – „Southampton“ 3:0

„Burnley“ – „Aston Villa“ 1:3

„Chelsea“ – „Wolves“ 2:2

„Chrystal Palace“ – „Watford“ 1:0

„Liverpool“ – „Tottenham“ 1:1

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją