Ambicijų prieš naujojo sezono startą nestokoję „raudonieji velniai“ savo žiūrovų akivaizdoje 1:2 netikėtai pralaimėjo prieš „Brighton“ vienuolikę.

Pirmąsias „Premier“ lygos rungtynes „Man United“ komandai sugadino Pascalis Grossas. 31-erių vokietis 30-ąją ir 39-ąją minutės įmušė po įvartį ir išvedė „Brighton“ į priekį.

68-ąją minutę svečių baudos aikštėleje kilo sumaištis, po kurios kamuolį į savo vartus nukreipė Alexis Mac Allisteris, tačiau to nebuvo gana.

Per likusį laiką pavojingų progų nesukūręs Mančesterio klubas turėjo susitaikyti su pralaimėjimu.


„Man United“ superžvaigždė Cristiano Ronaldo mačą pradėjo ant suolo ir buvo akivaizdžiai nusivylęs savo ekipos žaidimu. Portugalas pasirodė aikštėje po pertraukos, tačiau gelbėtoju netapo.

Kitose sekmadienio popietės „Premier“ lygos rungtynėse „Leicester City“ namuose 2:2 sužaidė su „Brentford“.

Paskutinėse turo rungtynėse sekmadienio vakarą pergalę iškovojo čempionų titulo gynybą pradėję „Manchester City“ futbolininkai, kurie 2:0 įrodė pranašumą prieš „West Ham United“.

Galingai „Premier“ lygoje debiutavo Erlingas Haalandas, pelnęs abu naujosios savo komandos įvarčius. 36-ąją minutę norvegas realizavo paties išprovokuotą 11 metrų baudinį, o 65-ąją minutę pasižymėjo po Kevino De Bruyne perdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją