46-erių norvegas į Mančesterį atvyko vietoje Jose Mourinho ir išsprendė krizę komandoje. Dėl prastų žaidėjų santykių su portugalu į dugną grimzdusi ekipa atsigavo ir „Premier“ lygoje ėmė skinti pergales.

Per 13 turų vadovaujant O. G. Solskjaerui „raudonieji velniai“ pralaimėjo tik sykį, be to, pirmą kartą nuo 2014 metų pateko į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį, netikėtai eliminuodami „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija).

Kaip žaidėjas, praeityje O. G. Solskjaeras „Manchester United“ praleido 11 sezonų ir yra laikomas legendinio klubo trenerio Alexo Fergusono mokiniu.

Šįkart į Mančesterį jis atvyko iš tėvynės „Molde“ klubo, su kuriuo buvo pasirašęs dar trejus metus turėjusią galioti sutartį. Manoma, kad „Manchester United“ sumokės norvegams kompensaciją už buvusio trenerio kontrakto nutraukimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)