23-ejų krašto puolėjas šiuo metu treniruojasi vienas pats, pasitraukęs nuo pagrindinės komandos. Sprendimą, jog taip turi įvykti priėmė klubo strategas Erikas ten Hagas, po to, kai J. Sancho skelbėsi, jog kaltė be precedento verčiama ant jo. Tądien, rugsėjo 3-ią, „Raudonieji velniai“ 1:3 apmaudžiai nusileido vieniems pagrindinių konkurentų, Londono „Arsenal“ futbolininkams, o J. Sancho buvo paliktas ant atsarginių suolelio.

E. ten Hagas tuo metu sakė, jog jaunuolio į aikštelę neišleido dėl jo suprastėjusio darbo treniruočių metu. Penktadienį, kai olando buvo paklausta, ar J. Sancho dar pasirodys aikštelėje atstovaudamas „Man Utd“, treneris pripažino, kad tiksliai nežinąs.

„Rytoj žaisime svarbias rungtynes, priėjome naują kalendoriaus bloką, laukia daug mačų per trumpą laiką, todėl man ir komandai reikia susikaupti“, – BBC citavo buvusį Amsterdamo „Ajax“ vairininką.

Apie aplinkybes J. Sancho situacijoje treneris neišsiplėtė:

„Jis neprieinamas ir žaisti negali, todėl šiuo metu jis nesvarbus, kadangi negali niekuo prisidėti.“

Mančesterio raudonieji šį „Premier“ lygos sezoną pradėjo itin permainingai – laimėjo rungtynes namie prieš „Wolverhampton Wanderers“ bei „Forest“, tačiau išvykose nusileido principiniams varžovams Londono „Tottenham“ ir „Arsenal“.

"Manchester United" strategas Erikas ten Hagas

Praėjusiais metais už klubo vairo stojęs E. ten Hagas pademonstravo, jog nebijo priimti kontraversiškų didelio mąsto sprendimų dėl komandos, kai nebedavė žaidimo laiko klubo legendai Cristiano Ronaldo. Portugalas atsisakė kilti nuo atsarginių suolelio 2022 m. spalio mėnesį vykusiose rungtynėse prieš „Tottenham Hotspur“.

Panašiai kaip J. Sancho, C. Ronaldo po kivirčo buvo išsiųstas treniruotis vienas, tačiau dar sugrįžo į pagrindinę komandą. Vėliau, lapkričio mėnesį, Portugalijos rinktinės puolėjas paliko Angliją, griežtai sukritikuodamas Mančesterio klubą kontraversiškame interviu su Piersu Morganu.
Penktadienį su žiniasklaida kalbėdamas E. ten Hagas labai aiškiai pabrėžė, jog komanda yra svarbesnė už bet kurį individualų jos žaidėją.


„Visa tai nėra apie mane ir aš to nedarau tam, kad atrodyčiau griežtas. Ne. Šiuos sprendimus priimu, dėl mūsų bendros komandos labo.

Apie J. Sancho pasidalintą įrašą, kuriame jis skelbė, jog jau ilgai kaltė dėl komandos problemų yra verčiama ant jo, E. ten Hagas teigė nemąstąs.

„Negalvoju apie tai, nes turiu laimėti rungtynes. Žaidėjai, kurie yra čia, kurie yra pasiruošę žaisti – manęs nusipelnė. Aš turiu juos vesti, padėti jiems pasiruošti ir tai yra viskas. Aš koncentruojuosi tik į tuos, kurie gali padėti komandai“, – užbaigė treneris.

„Manchester United“ šeštadienį, 17:00 val. „Old Trafford“ stadione susitinka su „Brighton“ futbolininkais, kurie šiuo metu „Premier“ lygoje užima solidžią 6-ą poziciją.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją