Pirmajame kėlinyje „Allianz“ arenoje vokiečiai dominavo, pirmame kėlinyje savo pranašumą įrodė dviem įvarčiais, o pertraukos išsaugojo persvarą ir A grupės pirmose rungtynėse iškovojo pergalę 4:3.

Kamerūno rinktinės vartininkas A. Onana 28-ą min. grubiai suklydo pirmo įvarčio situacijoje, kuomet po Leroy Sane smūgio kamuolys praskriejo pro jo rankas.

„Sunku taip pralaimėti, nes rungtynes pradėjome labai gerai. Po mano klaidos praradome žaidimo kontrolę“, – TNT Sports tvirtino A. Onana.

„Man situacija sudėtinga ypač dėl to, kad aš nuvyliau komandą. Ekipa žaidė gerai, manau, kad dėl manęs nelaimėjome šių rungtynių. Mes tiesiog turime judėti toliau. Toks yra vartininko gyvenimas. Šiandien nelaimėjome dėl manęs.“

„United“ treneris Erikas ten Hagas guodė savo vartininką, kuris į Mančesterį iš Milano „Inter“ persikėlė liepos mėnesį.

„Apskritai futbole klaidų visada bus, tai tik viena klaida“, – teigė strategas. „Taigi, mes to nesureikšminame. Jis atsigaus ir Andre yra labai svarbus žaidėjas“.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją