„Premier“ lygoje po tašką pasidalino „Manchester United“ ir Londono „Tottenham Hotspur“. Atkaklus mūšis „Old Trafford“ stadione baigėsi lygiosiomis 2:2 (2:1).

Jau 3-ąją minutę „raudonuosius velnius“ į priekį išvedė Rasmusas Hojlundas, bet 19-ąją minutę rezultatą išlygino Richarlisonas. Nors prieš pat pertrauką Marcusas Rashfordas sugrąžino persvarą šeimininkams, tašką „Tottenham“ ekipai išplėšė 46-ąją minutę pasižymėjęs Rodrigo Bentacuras.

„Man United“ futbolininkai su 32 taškais lygoje yra septinti, o „Tottenham“ su 40 taškų žengia penkti.

Taškus prarado trečioje vietoje su 43 taškais žengianti Birmingamo „Aston Villa“, kuri išvykoje 0:0 (0:0) taikiai išsiskyrė su Liverpulio „Everton“.

Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybių lyderiai Paryžiaus „Saint Germain“ sekmadienį svečiuose 2:0 palaužė „Lens“ pasipriešinimą.

Šeimininkai 6-ąją minutę galėjo išsiveržti į priekį, bet nerealizavo 11 metrų baudinio. Sužaidus pusvalandį PSG į priekį išvedė Bradley Barcola, o kai „Lens“ liko dešimtyje Jonathanui Gradit užsidirbus raudoną kortelę, tašką mačo gale padėjo Kyliano Mbappe įvartis.


Italijos „Serie A“ čempionate svarbią pergalę iškovojo trečioje vietoje žengianti ir lyderių į priekį toli nepaleidžianti „AC Milan“ ekipa, kuri namie 3:1 įveikė „AS Roma“ klubą.

Yacine Adli ir Oliverio Giroud įvarčiai išvedė šeimininkus į priekį, ir nors Leandro Paredeso įvartis 69-ąją minutę sugrąžino sostinės komandą į kovą, „AC Milan“ pergalę užtikrino Theo Hernandezo tikslus smūgis 84-ąją minutę.

Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse – nesėkminga diena lyderei „Gironai“. Šio sezono išsišokėliai išvykoje 0:0 sužaidė su absoliučia lygos autsaidere „Almeria“.

Paskutines 10 minučių mažumoje dėl Aleixo Garcia raudonos kortelės žaidusiems „Girona“ futbolininkams taško užteko tam, kad sugrįžtų į pirmąją turnyro lentelės vietą. Jie vienu tašku lenkia Madrido „Real“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją