Kaip praneša Ispanijos naujienų portalas „Marca“, G. Bale'as Kinijoje susižers itin solidžią pinigų sumą. Trejų metų sutartį pasirašęs futbolininkas už kiekvieną sezoną gaus net po 22 milijonus eurų.

Džiangsu klubas, kuriame taip pat rungtyniauja brazilai Ederas ir Axelis Teixeira, yra laikomas vienu vienu finansiškai pajėgiausių Kinijos futbolo lygoje. Organizacija priklauso „Suning“ verslo grupei, valdančiai net 70 proc. Milano „Inter“ futbolo klubo.

Praėjusią vasarą „Suning“ verslo grupė pateikė finansiškai patrauklų pasiūlymą kitam Madrido „Real“ žaidėjui Luka Modričiui. Kroatui buvo siūloma kelerius metus pažaisti Milano „Inter“ ekipoje, o vėliau žadama daugiau nei solidi „pensija“ rungtyniaujant Kinijos lygoje.

Velso rinktinės lyderis Bale'as Madride rungtyniavo nuo 2013-ųjų metų. Į Ispanijos sostinę žaidėjas atvyko iš Londono „Tottenham Hotspur“ ekipos. Nors karjeros posūkis į Kiniją iš pirmo žvilgsnio signalizuoja mintis apie pelningą karjeros pabaigą, žaidėjas prieš dešimt dienų atšventė vos 30-ąjį savo gimtadienį.

„Marca“ skelbia, jog futbolininko išvykimą iš „Real“ organizacijos paskatino nesutarimai su klubo vyriausiuoju treneriu Zinedine'u Zidane'u. Nepaisant to, Jungtinės Karalystės futbolo naujienų portalai spekuliavo, jog Bale'as arba susitaikys su strategu, arba grįš rungtyniauti į Anglijos „Premier“ lygą.

Džiangsu „Suning“ futbolo klubui iki praėjusių metų kovo pabaigos vadovavo italas Fabio Capello, 2006-07 metais treniravęs Madrido „Real“ ekipą. Garsųjį futbolo specialistą Džiangsu ekipoje pakeitė iki šiol vyriausiojo trenerio postą užimantis rumunas Cosminas Olaroiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)