Atsargus svečių žaidimas lėmė, jog abi komandos turėjo vos keletą realių progų pasižymėti.

Pirmame kėlinyje pavojingiau kontratakavo „Atletico“, bet prieš buvusią savo komandą stojęs naujasis „Real“ vartų sargas Thibaut Courtois sulaikė Diego Costos bandymą.

Po pertraukos gelbėtojo vaidmenį perėmė „Atletico“ vartininkas Janas Oblakas, laiku įsikišęs į greitą Marco Asensio antpuolį.

Pirmame kėlinyje traumą patyrė ir po pertraukos buvo pakeistas vienas „Real“ lyderių Garethas Bale'as.

Po tašką pasidalinusios Madrido komandos nepasinaudojo proga aplenkti titulą ginančią „Barcelona“, kuri 1:1 sužaidė su Bilbao „Athletic“.

Kaip ir katalonai, „Real“ turi 14 taškų ir dalinasi lyderio pozicija. Diego Simeone auklėtiniai (12 tšk.) žengia ketvirti.

Trečią vietą užimanti „Sevilla“ (13 tšk.) šeštadienį išvykoje 3:1 įveikė „Eibar“, bet pergalę paženklino nemalonus incidentas.

Antrame kėlinyje Everui Banegai realizavus 11 m baudinį ir nubėgus pasidžiaugti prie savų sirgalių, lūžo ir nugriuvo pastarųjų sektorių nuo aikštės skirianti tvora.

Ispanijos žiniasklaida praneša, kad sužeidimų patyrė 14 „Sevilla“ aistruolių, laimei, rimtai nenukentėjo nė vienas.

Tuo metu Vokietijos „Bundesliga“ pirmenybės po šeštadienio susitikimų turi naują lyderį.

Juo tapo Dortmundo „Borussia“, išvykoje 4:2 palaužusi Lėverkuzeno „Bayer“, nors po pirmo kėlinio turėjo dviejų įvarčių deficitą.

Mitchellio Weiserio ir Jonathano Taho taiklūs smūgiai sukrovė persvarą šeimininkams, tačiau „Borussia“ per paskutinį pusvalandį sugebėjo atsakyti keturiais įvarčiais.

Jacobas Bruunas Larsenas ir Marco Reusas išlygino rezultatą, o mačo didvyriu tapo Paco Alcaceras, pasižymėjęs 85-ą ir 4-ą pridėto laiko minutėmis.

Lucieno Favre auklėtiniai turnyro lentelėje pakilo į pirmą vietą (14 tšk.), tašku aplenkę etatinį čempioną Miuncheno „Bayern“, kuris penktadienį netikėtai 0:2 nusileido Berlyno „Hertha“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)