„Dar 2009 metais buvau sulaukęs „Bangos“ pasiūlymo. Tačiau tuo metu buvo tokia situacija, kai neturėjau pasirinkimo – negalėjau palikti žmonių, su kuriais dirbome gaivindami „Žalgirį“. Dabar viskas pasikeitė, likau be darbo, tad kodėl nepabandžius”, – Penalty.lt sakė treneris.

– Ko „Bangos“ klubas reikalaus iš jūsų?

– Akivaizdu, kad kai komandoje viskas gerai, trenerių kaita neįvyksta. Apie konkrečius tikslus dar nekalbėjome. Bet noriu, kad „Banga“ turnyro lentelėje būtų aukščiau, nei yra šiandien.

– Kokias problemas įžvelgėte komandos žaidime A lygoje?

– Neatrodo, kad ekipa būtų susižaidusi. Atakose trūksta ramumo, paskutinio tikslaus perdavimo, šaltakraujiškumo. Gynyboje taip pat reikia solidesnio žaidimo. Tai - pataisomi dalykai. Tiesiog, pirma reikia susipažinti su kiekvienu žaidėju artimiau ir sužinoti jo galimybes.

– Gargždų klube yra net 11 legionierių. Ar ne per daug?

– Aš nekreipiu dėmesio nei į žaidėjo amžių, nei į tautybę. Kiekvienas privalo išsikovoti vietą starto sudėtyje. Visiems bus suteikta galimybė, tačiau jie privalės įtikinti mane, kad nusipelno būti starto sudėties žaidėjais.

– Keistas likimo pirštas – oficialus jūsų debiutas „Bangos“ trenerio poste vyks sekmadienį per rungtynes Vilniuje su „Žalgiriu“…

– Tai - savotiškas gyvenimo iškrėstas pokštas. Nieko nepadarysi, anksčiau ar vėliau tektų kovoti prieš „Žalgirį“. Kol kas tai dariau tik kaip žaidėjas, o kaip treneris niekada nestovėjau kitoje barikadų pusėje. Todėl bus labai įdomu (šypsosi).