„Esu laimingas sugrįžęs. Neturiu daug ką pasakyti, nes turiu treniruotis ir įrodyti tai, ką sugebu. Fiziškai aš jaučiuosi gerai, bet man reikia bendrų treniruočių su komanda. Visada tikėjausi sugrįžti į Milaną. Šis klubas užima svarbią vietą mano širdyje. Ar norėčiau čia baigti savo karjerą? Noriu tik vėl pratęsti darbą ekipoje ir tikiuosi sėkmingo sezono“, - sakė M. Balotelli.

Futbolininkas į Milaną atvyko sekmadienį, kur susitiko su AC „Milan“ klubo vyriausiuoju treneriu Siniša Mihailovičiumi ir jo asistentu Nenadu Sakičiumi.

M. Balotelliu Italijoje taip pat domėjosi Genujos „Sampdoria“, Romos „Lazio“, „Bolgna“ ir „Fiorentina“ ekipos.

Atstovaudamas „Liverpool“ komandai M. Balotelli per 29 rungtynes pelnė 4 įvarčius, o „Premier“ lygoje per 16 mačų jis pasižymėjo tik kartą. Italijos rinktinės žaidėjo sutartis su anglų klubų galioja iki 2018 metų birželio.

Paklaustas, ar jaučiasi sugrįžęs namo, M. Balotelli žurnalistams atsakė tik jam vienam būdingu stiliumi.

Ne, mano namai yra Brešijoje (ital. k. - Brescia)“. Ten futbolininkas yra gimęs.

M. Balotelli AC „Milan“ klube vilkės marškinėlius, pažymėtus 45-u numeriu.

M. Balotelli pastarųjų dviejų sezonų palyginamoji statistika:

AC „Milan“ 2013-2014 m. - „Liverpool“ 2014-2015 m.

Rungtynės: 54 - 29;
Žaista minučių: 4308 - 1513;
Įvarčiai: 30 - 4;
Įvarčiai/per min.: 0,56 - 0,14;
Rezultatyvūs perdavimai: 12 - 0;
Perdavimai/per min.: 0,22 - 0;
Geltonos kortelės: 20 - 7;
Raudonos kortelės: 1 - 0.

Nemokama M. Balotelli nuoma Milane tęsis vieną sezoną, o didžiąją jo atlyginimo dalį mokės „Liverpool“ klubas. Per šį sezoną futbolininkas turės uždirbti 6 mln. eurų, o 2,25 mln. šios sumos skirs AC „Milan“ komanda. Praėjusią vasarą iš AC „Milan“ ekipos į „Liverpool“ klubą M. Balotelli persikėlė už 20 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)