Tai buvo antras „Chelsea“ pirkinys šią vasarą. Anksčiau Londono klubas nusipirko Prancūzijos puolėją Christopherį Nkunku iš „RB Leipzig“ už maždaug 60 milijonų eurų.

„Jis yra jaunas žaidėjas su labai daug potencialo. Mes tikime, jog jis pasiruošęs žengti kitą žingsnį savo karjeroje ir manome, kad jis puikiai bendradarbiaus su naujuoju treneriu Mauricio Pochettino ir kitais žaidėjais „Chelsea“ gretose“, – kalbėjo „mėlynųjų“ sporto direktoriai Laurence'as Stewartas ir Paulas Winstanley.

Naujai atvykęs M. Pochettino rimtai atnaujina Londono ekipos sudėtį – per paskutinę savaitę klubą paliko keletas svarbių žaidėjų. Galima tikėtis, jog paliekančių bus ir daugiau.

Vokietijos puolėjas Kai Havertzas buvo parduotas tiesioginiam „Chelsea“ varžovui Londono „Arsenal“ klubui už maždaug 75 milijonus eurų, o saugas Mateo Kovačičius perėjo į praėjusio sezono čempionų „Manchester City“ gretas už 29 milijonus eurų.

Į Saudo Arabijos klubus iškeliavo vartininkas Edouardas Mendy ir gynėjas Kalidou Koulibaly, sutartį su Saudo Arabijos čempionais Al-Ittihad pasirašė universalusis saugas N'Golo Kante. Sklinda kalbos, jog į į Saudo Arabiją išvyks ir Hakimas Ziyechas.

N'Golo Kante

Įdomu, jog N. Jacksonas sausį buvo pakeliui į „Bournemouth“ ekipą už maždaug 25 mln. eurų, tačiau perėjimas galutinai neįvyko, nes Anglijos klubas senegaliečio atsisakė po medicininės apžiūros.

Puolėjas po to grįžo į Ispaniją, tapo gegužės mėnesio geriausiu „La Liga“ žaidėju ir padėjo „Villareal“ pasiekti 5-ą vietą Ispanijoje ir iškovoti bilietus į Europos lygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją