Visi trys į pagrindinę komandą prasimušė iš jaunimo ekipos. „Ši žinia reiškia, kad „Barcelona“ išsaugojo tris svarbiausius savo žaidėjus“, - sakoma klubo pranešime.

L. Messi „Barcelona“ klubo pagrindinėje sudėtyje debiutavo 2004 metais, kuomet buvo vos septyniolikmetis. Dabartinis L. Messi, kuris yra triskart (2009-2011) geriausio pasaulio futbolininko prizo „Ballon D'Or“ (Auksinio kamuolio) prizo savininkas,
kontraktas baigiasi 2016 metų vasarą.

Argentinietis šiuo metu yra rezultatyviausias Ispanijos čempionato futbolininkas - 25 įvarčiai, o iš viso per visą karjerą Katalonijos klube yra pasiekęs net 196 įvarčius. Finansinės būsimos L. Messio sutarties sąlygos kol kas neskelbiamos.

„Barcelona“ komandos kapitonas C. Puyolis pirmą sykį katalonų ekipos marškinėlius vilkėjo 1999-ais, o Xavi - dar metais anksčiau. Pastarasis futbolininkas iš viso yra sužaidęs jau 651 mačą.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)