„Barcelona“ klubo pranešime spaudai rašoma apie argentiniečio susižeidimą.

„L. Messi patyrė pakinklinės sausgyslės traumą. Kol kas nėra aišku kiek laiko futbolininkas nerungtyniaus, tačiau trečiadienį jam bus atlikti išsamūs tyrimai, kurie turėtų nustatyti traumos mąstą“.

Ispanijos spauda praneša, kad nepatvirtintais duomenimis, 25-erių metų keturis kartus geriausiu pasaulio futbolininku pripažintas puolėjas gali nežaisti net apie šešias savaites.

L. Messi šiame sezone visuose turnyruose yra sužaidęs 45 rungtynes, per kurias futbolininkas pelnė net 57 įvarčius.

J.Mascherano iš rikiuotės iškrito šešioms savaitėms

„Barcelona“ klubas sulaukė ir kitų labai blogų naujienų, mat komandos saugas Javieras Mascherano, kuris gali žaisti ir vidurio gynėjo pozicijoje, dėl patirtos traumos nežais apie šešias savaites.

Javieras Mascherano

Futbolininkas traumą taip pat patyrė rungtynių su Paryžiaus „Saint Germain” futbolininkais metu.

J. Mascherano sužalojimą patyrė rungtynių pabaigoje, 84-ą minutę. Žaidėjas dėl jaučiamų skausmų iš aikštės buvo išneštas ant neštuvų, o vietoje jo aikštelėje pasirodė jaunasis Marcas Bartra.

Medikai vakar futbolininkui atliko tyrimus po kurių ir paaiškėjo, kad jis negalės savo klubui padėti apie šešias savaites. Tai Katalonijos klubui yra didelė netektis, mat dėl traumų žaisti taip pat negali gynėjai Adriano bei Carlesas Puyolis.