Eriko ten Hago auklėtiniai išvykoje 3:0 (1:0) įveikė po „Premier“ lygos bausmės į turnyro lentelės dugną nusmukusią „Everton“ ekipą.

Raudonieji Velniai įspūdingai pradėjo rungtynes, o tikra bomba tapo 3 minutę Alejandro Garnacho pelnytas įvartis. 19-metis argentinietis pasižymėjo fantastišku smūgiu per save, po tikslaus Diogo Daloto perdavimo.

Šis įvartis sukėlė tikrą furorą socialiniuose tinkluose ir buvo pakrikštytas pagrindiniu kandidatu laimėti 2024 m. Metų įvarčio titulą.

Nors „Everton“ po praleisto įvarčio perėmė iniciatyvą ir didelėmis pajėgomis atakavo, bet šeimininkams pasižymėti nepavyko, o antrame kėlinyje dar du kartus teko traukti kamuolį iš savų vartų tinklo.

56 min. Marcusas Rashfordas realizavo 11 metrų baudos smūgį, o 75 min. tašką rungtynėse padėjo Anthony Martialis.

Po šios pergalės šeštą vietą užimanti „Man United“ iki 6 taškų sumažino atsilikimą nuo „Premier“ lygoje pirmaujančios Londono „Arsenal“ ekipos. Ir tik 2 taškai „Raudonuosius Velnius“ skiria nuo penktą vietą užimančios Londono „Tottenham Hotspur“ komandos.

Pastaroji sekmadienį savo aikštėje 1:2 (1:1) nusileido Birmingamo „Aston Villa“ ekipai. 22 min. šeimininkai išsiveržė į priekį po Giovani Lo Celso tikslaus smūgio, bet per pridėtą pirmo kėlinio laiką svečių puolėjas Pau Torresas rezultatą išlygino.

61 min. „Aston Villa“ persvėrė rezultatą po Ollie Watkinso įvarčio. Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo paskutinis rezultatyvus pataikymas šiose rungtynėse.


Po pergalės „Aston Villa“ pakilo į ketvirtą vietą, o trečią nesėkmę iš eilės patyrę „Spurs“ smuktelėjo į penktą poziciją.

Beje, po 10-ies turų „Tottenham“ dar žengė pačioje „Premier“ lygos turnyrinės lentelės viršūnėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją