J. Kloppas ir jo trenerių štabas iki tol turėjo sutartis iki 2024-ųjų sezono pabaigos. Manoma, jog tiek vyriausiasis treneris, tiek jo štabas sutartis pratęsė iki 2026-ųjų vasaros.

54-erių vokietis kiek anksčiau buvo užsiminęs, jog sprendimą likti su 19-ą „Premier“ lygos titulų turinčiu klubu lems jo savijauta ir jėgos šiame darbe.

Buvo manoma, jog nuo 2015 metų „Liverpool“ vadovaujantis J. Kloppas po 2023/24 m. sezono paliks klubą ir darys pertrauką karjeroje.

„Liverpool“ savininkės „Fenway Sports Group“ prezidentas Mike'as Gordonas trečiadienį stebėjo Čempionų lygos dvikovą su „Villareal“, kurioje J. Kloppo auklėtiniai laimėjo 2:0.

Manoma, jog jis padėjo sudaryti naują susitarimą su J. Kloppu, kurio agentas Marcas Kosicke taip pat stebėjo rungtynes „Anfield“ stadione, per kelias vietas nuo M. Gordono.

Šiame sezone „Liverpool“ kovoje dėl „Premier“ lygos titulo atsilieka tašku nuo „Man City“, laimėjo „Carabao“ taurę, kovos FA taurės finale ir yra viena koja Čempionų lygos finale.

2019 m. J. Kloppas su „Liverpool“ laimėjo Čempionų lygą, FIFA Pasaulio klubų taurę ir Supertaurę, o 2020 m. iškovojo „Premier“ lygos titulą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją