Praėjusią vasarą Liverpulio ekipa nusipirko daugybę žaidėjų, tačiau Mario Balotelli, Adamo Lallana, Dejano Lovreno, Emre Cano įsigijimas nepadėjo pakartoti praėjusio sezono žygio „Premier“ lygoje.

„Jei tik bus galimybė pasistiprinti, mes rinksimės iš atitinkamo stiliaus žaidėjų. „Liverpool“ visada turėjo charakterį ir po truputį mūsų žaidimas sugrįžta. Praėjusio sezono laikotarpis nuo sausio mėnesio iki „Premier“ lygos pabaigos buvo nuostabus ir mes pranokome daugybės žmonių lūkesčius.

Šiemet pirmoji sezono dalis nebuvo tokia pribloškianti, bet tam yra priežastys. Tačiau pastarosiomis savaitėmis mūsų tikėjimas savo jėgomis grįžta“, – kalbėjo B. Rodgersas.

„Raudonieji“ nesėkmingai pasirodė UEFA Čempionų lygos grupių turnyre ir iškrito į Europos lygos varžybas. Tuo metu Anglijos „Premier“ lygoje jų situaciją – ne ką geresnė. Liverpulio ekipa turnyro lentelėje žengia vos dešimta.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)