Trenerio drąsa ir augantis svoris

„Štai jums „Serie A“ ateitis“ – taip pavadintą straipsnį autoritetingas Italijos dienraštis „La Gazzetta dello Sport“ praėjusį rugpjūtį iliustravo G. Gineičio nuotrauka.

Ir ši ateitis – ne kažkur už Turiną iš vakarų ir šiaurės juosiančių Kotijaus Alpių. Pamažėle ji jau beldžiasi į dabartį itališko futbolo citadelėje.

„Torino“ ekipos marškinėlius G. Gineitis vilkėjo 9-eriose rungtynėse, iš jų šešerias sužaidė šiame sezone.

Į aikštę saugas nebežengia išpūstomis akimis kaip praėjusį vasarį, kai pirmąsyk buvo netikėtai įtrauktas į starto sudėtį dvikovai su „Milan“ kone pilnutėliame „San Siro“ stadione.

„Abiejų Milano klubų vidurio saugai – žiauriai geri, turintys labai aukštą futbolo IQ. Tai – žmonės, kurie tikrai moka žaisti futbolą ir juo mėgaujasi. Iš pradžių atrodydavo, kad su tokiais susidūrus aikštėje bus labai sunku.

Bet paskui pripratau prie žinomų veidų, nebekreipiu dėmesio. Kuo daugiau žaidžiu, tuo paprasčiau“, – atsiliepė Gvidas.

Tuo pasirūpina Ivanas Juričius – pagarsėjęs sunkiojo metalo gerbėjas, drąsus ne tik savo muzikiniu skoniu, bet ir taktiniais sprendimais.

„Žalio“ naujoko debiutas rungtynėse su „Milan“ – lyg mokymas plaukti įmetant į pačią gilumą. Bet G. Gineitis nepaskendo, kad ir kaip drebėjo kojos „San Siro“ tunelyje laukiant mačo pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją