Trečiadienį Kopenhagoje įvyks UEFA čempionų lygos A grupės ketvirtojo turo rungtynės, kuriose susitiks šeimininkai „Copenhagen“ futbolininkai, kurie svarbiame susitikime susirungs su svečiais iš Anglijos – „Manchester United“.

„Parken“ stadione susitikimas prasidės 22 valandą Lietuvos laiku, o jam vadovaus teisėjų brigada iš Lietuvos – pagrindinis teisėjas Donatas Rumšas, asistentai Aleksandras Radiušas ir Dovydas Sužiedėlis bei rezervinis arbitras Robertas Valikonis.

Prieš porą savaičių Mančesteryje įvyko pirmasis šių komandų tarpusavio susitikimas, tąsyk „Manchester United“ po nelengvos kovos įrodė savo persvarą ir laimėjo rungtynes 1:0.

Tuomet vienintelį įvartį 72 minutę galva pelnė Harry Maguire'as, o 90+7 min. Andre Onana meistriškai atrėmė Jordano Larssono smūgiuotą 11 metrų baudinį, kuriuo danai galėjo išlyginti rezultatą ir išplėšti lygiąsias.

Po trijų turų Mančesterio komanda turi surinkusi tris taškus ir lentelėje rikiuojasi trečioje vietoje, o Danijos futbolininkų sąskaitoje – vienas taškas ir ketvirtoji pozicija grupėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją