24-erių brazilas prie „Kauno Žalgirio“ ekipos pirmąkart prisijungė 2021-ųjų sezone. Per pusmetį Vitinho geru žaidimu pasižymėjo Lietuvos čempionate, taip pat padėjo ekipai UEFA salės futbolo Čempionų lygos pagrindinio etapo kovose.

Žaisdamas Kaune per devynis susitikimus Lietuvos čempionate Vitinho pelnė 11 įvarčių, tiksliu smūgiu taip pat pasižymėjo Čempionų lygoje. Beje, jo tikslus smūgis buvo išrinktas gražiausiu viso Čempionų lygos pagrindinio etapo įvarčiu.

„Prie komandos ekipos pirmą kartą prisijungiau dar labai jaunas. Paskui kelis sezonus rungtyniavau kitose ekipose, todėl dabar jaučiuosi patobulėjęs, subrendęs ir išmokęs valdyti savo emocijas. Patirtis komandose, kurios turi skirtingų tautybių ir kultūrų žaidėjų, labai padeda tobulėti“, – zalgiris.lt pasakojo žaidėjas.

2022-aisiais Vitinho prisijungė prie Kazachstano komandos „Atyrau“, o vėliau savo jėgas išbandė Azerbaidžano „Araz“ ekipoje.

„Sugrįžti į „Kauno Žalgirio“ ekipa yra malonu, nes tai komanda, kurioje rungtyniauja talentingi žaidėjai, čia jaučiuosi tikrai laimingas. Šį sezoną stengsiuosi komandai padėti laimėti kuo daugiau trofėjų Lietuvoje ir kuo toliau nukeliauti Čempionų lygoje“, – kalbėjo komandos naujokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją