Šeštadienis, vasario 6 d., 13.00 val., S. Dariaus ir S. Girėno SC
Kauno „Vytis-Zenitas“ – Kauno „Arsenalas“

Praėjusiame ture nutraukus varžybas dėl varžovų išpuolio prieš rungtynių arbitrus, „Vyčio-Zenito“ futbolininkai ruošiasi naujam susitikimui. Šįkart ekipa mėgins įveikti dar vienus varžovus iš Kauno – „Arsenalo“ futbolininkus. Pirmas šių komandų mačas pirmame rate buvo sėkmingesnis „Vyčio-Zenito“ futbolininkams, tuomet varžovus jie įveikė rezultatu 5:3. Galima tikėtis, jog pastarieji savo pergalę mėgins pakartoti, o „Arsenalas“ visomis jėgomis mėgins pasiekti revanšą, juo labiau, jog praėjusiame ture teko pripažinti svečių iš Vilniaus pranašumą.

Sekmadienis, vasario 7 d., 13.00 val., Radviliškio sporto centras
Radviliškio „Lokomotyvas“ – Kauno „Inkaras“

Pirmame rate įnirtingoje kovoje pasiekus lygiąsias (2:2) ir pasidalinus po tašką, šįkart užvirs tikra kova. Praėjusiame ture Radviliškio futbolininkai įsirašė įtikinamą pergalę kovoje su Kaišiadorių „Savinge“ ir šiuo metu yra tvirtai įsitaisę geriausiųjų trejetuke, tad, be abejonės, iš pergalių kelio išsukti nenorės.

Dešimtas turas buvo sėkmingas ir būsimam varžovui – Kauno „Inkarui“. Po nelengvo mačo kovoje su Mažeikių VIP, kauniečiams pavyko įrodyti savo pranašumą ir įsirašyti svarbius taškus. Šiuo metu „Inkaras“ su 13 taškų rikiuojasi šeštoje turnyro lentelės vietoje. Atkaklią ir įnirtingą „Lokomotyvo“ ir „Inkaro“ dvikovą bus galima stebėti tiesiogiai – futbolo.tv.

Salės futbolas

Sekmadienis, vasario 7 d., 14.00 val., VDU salė
Kauno „Celsis“ – Mažeikių VIP

Dešimtame ture po įvykusio incidento prieš rungtynių arbitrus, „Celsio“ ir „Vyčio-Zenito“ susitikimo baigtis ir rezultatas vis dar svarstomas. Visgi tenka pripažinti, jog antras „Celsio“ išpuolis sezone, garbės ekipai nedaro, o ir komandos vidinės atmosferos, greičiausiai, nestiprina. Vienuoliktame ture Kauno futbolininkai savo nesėkmių ruožą mėgins baigti akistatoje su charakteringais Mažeikių VIP futbolininkais. Visgi tenka pripažinti, jog lengvai to padaryti nepavyks. Paskutinėse rungtynėse mažeikiškiai kovoje su „Inkaro“ futbolininkais taškus prarado, tad, abejonių nekyla, jog šįkart mėgins sugrįžti į pergalių kelią. Pirmas ekipų susitikimas šiame sezone baigėsi VIP komandos pergale, kuri namų aikštėje „Celsį“ sutriuškino – 6:2.

Sekmadienis, vasario 7 d., 16.00 val., LEU sporto centras
Vilniaus „Bekentas“ – „Vievio žiedas“

Puikų žaidimą dešimtame ture pademonstravęs ir septintą pergalę sezone įsirašęs Vilniaus „Bekentas“ sustoti neketina. Kitas barjeras, kurį ekipa mėgins „peršokti“ – akistata su „Vievio žiedo“ futbolininkais. Pastariesiems dešimtas turas buvo ne itin sėkmingas, ekipa nesugebėjo pasipriešinti „Baltijos“ atakoms ir taikliems snaiperių „šūviams“, tad teko pripažinti varžovų pranašumą. Šis susitikimas Vievio futbolininkams nebus itin malonus, pirmame rate vilniečiai varžovus įveikė be didesnio vargo – 10:3, tad norint atsikovoti prarastus taškus teks sukaupti visas jėgas.

Sekmadienis, vasario 7 d., 16.00 val., Panevėžio RSC salė
Panevėžio „Baltija“ – Kaišiadorių „Savingė“

Sėkmingai lyderių keliu žygiuojanti „Baltija“ neklumpa – ekipos sąskaitoje 9 pergalės, vienerios lygiosios ir 28 taškai. Komanda penkiais taškais lenkia antroje ir trečioje vietose esančius varžovus, tad šiuo metu kiekviename mače gali sau leisti mėgautis futbolu ir nebijoti, jog varžovai mėgins paveržti pirmosios vietos statusą.

Priešingai nei ramiai mačo laukiančiai „Baltijai“, „Savingės“ futbolininkams šis susitikimas, greičiausiai kainuoja nemažai nervų ir pasiruošimo. Varžovų jėgos išties nelygios – „Savingė“ šiuo metu su dviem pergalėmis rikiuojasi aštuntoje turnyro lentelės vietoje. Tiesa, pirmame sezono susitikime nors ir pralaimėjus, lygos favoritų vartus pavyko pralaužti tris kartus (3:6). Tad kaip ekipai pavyks susidoroti su lyderių mestu iššūkiu šįkart – sužinosime jau šį sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)