Vietos spauda kitą dieną iškėlė versiją, jog rezultatu ir lietuvių žaidimu nusivylęs Cs. Laszlo atsisakė bendrauti su žurnalistais. Esą pastarieji iš karto po mačo bandė užkalbinti iš aikštės išeinantį trenerį, bet jis nenorėjo nieko girdėti.

Kitaip situaciją DELFI nupasakojo su rinktine Tiranoje viešėjęs Lietuvos futbolo federacijos (LFF) atstovas Vaidotas Januška. Anot jo, patys albanai primygtinai nekvietė trenerio į spaudos konferenciją, leisdami pasirinkti: pasisakyti ar ne.

Albanijos žiniasklaidai varžovų vairininkas didelio susidomėjimo nekėlė dar prieš mačą: artėjančioms rungtynėms skirtoje spaudos konferencijoje išklausyti vengro minčių atėjo viso labo vienas albanų žurnalistas.

Tai, kad įprastai Cs. Laszlo viešumos nevengia, gali patvirtinti ne tik Lietuvos, bet ir kitų šalių, kuriose dirbo vengras, žiniasklaidos atstovai: kalbėtis su žurnalistais treneris gali valandų valandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)