Atlikęs medicininę patikrą Lietuvos rinktinės gynėjas prisijungs prie trečioje Vokietijos lygoje rungtyniaujančio „Sandhausen“ klubo.

„Nė kiek nesigailiu, kad 2021-aisiais vietoje Vilniaus „Žalgirio“ pasirinkau „Kauno Žalgirį“. Pirmas pusmetis buvo lyg apšilimas, nes tikrai galvojau, kad Lietuvoje žaisti bus lengviau. Kiti dveji metai buvo nelengvi, nesugebėjome tapti čempionais, bet labai suartėjau su klubu. Dabar gaila, kad tenka išvažiuoti. Kaip bebūtų, jeigu tik yra galimybė, važiuoti reikia. Lietuviams patekti į Vokietiją nėra lengva, o į Kauną galbūt sugrįšiu ateityje“, – kalbėjo E. Girdvainis.

30-metis futbolininkas su „Kauno Žalgirio“ marškinėliais sužaidė beveik 90 rungtynių, per kurias įmušė 12 įvarčių.

Praėjęs sezonas jam buvo geriausias – Lietuvos čempionate E. Girdvainis pelnė 10 įvarčių ir buvo rezultatyviausias komandoje. Gynėjas taip pat buvo tvirtas starto sudėties žaidėjas rinktinėje.

„Paskutiniame sezone jaučiausi geriausiai per savo futbolininko karjerą, o tai leido įmušti įvarčių, sėkmingai žaisti rinktinėje. Tai tikrai buvo vieni geriausių metų asmeniškai, bet būtų buvę daug smagiau, jei būtume tapę čempionais. Viskas įmanoma ateityje“, – zalgiris.lt sakė gynėjas.

Prieš papildydamas „Kauno Žalgirio“ klubą jis taip pat rungtyniavo „Marbella“ (Ispanija), Glivicių „Piast“ (Lenkija), Tomsko „Tom“ (Rusija), Tel Avivo „Hapoel“ (Izraelis), „Kesla“ (Azerbaidžanas), Rygos RFS (Latvija) ir Krėfeldo „Uerdingen“ (Vokietija) ekipose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją