29-erių futbolininkas Anglijos vicečempionų gretose tenkinosi Aarono Ramsdale‘o dublerio vaidmeniu ir praėjusiame „Premier“ lygos sezone nesužaidė nė vienerių rungtynių.

Naujasis jo klubas, remiantis žiniasklaidos pranešimais, perėjimui nepagailėjo maždaug 12 mln. eurų, o vartininko sutartis galios ketverius metus.

„Nottingham Forest“ praėjusiame „Premier“ lygos sezone užėmė 16-ą vietą.

Į Angliją M. Turneris patraukė prieš metus po šešių sezonų „New England Revolution“ komandoje.

Negavęs progų pasireikšti „Premier“ lygoje, jis savųjų šansų sulaukė UEFA Europos lygoje, kur gynė komandos vartus penkiuose mačuose ir triskart nepraleido nė įvarčio.

Nacionalinėje komandoje M. Turneris yra pagrindinis vartininkas, maža to, jam dažnai patikimos ir jos kapitono pareigos.

Primename, kad žydų kilmės M. Turnerio prosenelė į Šiaurės Ameriką emigravo iš Lietuvos. Lietuvos pilietybė jam buvo suteikta 2020-aisiais metais. Futbolininkas yra minėjęs, kad Europos Sąjungos šalies pasas jam pravertė persikrausčius rungtyniauti į Senąjį žemyną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją