Tiesa, tuomet susitiko rezervinės komandos - rusai nugalėjo 2:0, tos rungtynės nebuvo įtrauktos į oficialų FIFA varžybų kalendorių, primena „Lietuvos žinios“.

Cs. Laslo pasirengęs parodyti visiškai naują Lietuvos rinktinės veidą. Antradienį su rusais nežais 7 rinktinės senbuviai, kurie sudarė 2012-ų Europos čempionato atrankos turnyre kovojusios komandos branduolį, rašo „Lietuvos rytas“.

Kartu su Žydrūnu Karčemarsku debiutinį Cs. Laslo mačą praleis Marius Stankevičius, Tomas Danilevičius, Deividas Šemberas, Edgaras Česnauskis, Marius Žaliūkas ir karjerą rinktinėje jau baigęs Andrius Skerla.

„Gaila, kad jų nebus, tačiau malonu, kad jiems rinktinė svarbi. Marius, Deividas ir Tomas pasisiūlė atvykti į Šveicariją prieš rungtynes su Rusija. Džiugu, kad žaidėjai paaukoja dalį savo atostogų, kad pabūtų su komanda“, - „Lietuvos rytui sakė Cs. Laszlo.

Pasak Ž. Karčemarsko, „šis mačas - tai proga jauniems - pamatysime, gal jau net neverta į rinktinę važiuoti...“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)