F. Černychą į egzotišką šalį pasikvietė kitas lietuvis – jau ketvirtus metus „Kerala Blasters“ sporto direktoriaus pareigas einantis Karolis Skinkys, anksčiau dirbęs Marijampolės „Sūduvos“ vadovu.

Sėkmingai sezoną pradėjusi „Kerala Blasters“ ekipa per 12 turų Indijos čempionate iškovojo 8 pergales, 2 kartus sužaidė lygiosiomis ir 2 kartus pralaimėjo. Turnyrinėje lentelėje komanda užima pirmąją vietą.

Kontraktas su 32-ejų F. Černychu pasirašytas iki sezono pabaigos su galimybe jį pratęsti dar metams.

Beveik visą savo karjerą užsienyje rungtyniaujantis puolėjas taps vienu iš nedaugelio „Kerala Blasters“ legionierių. Indų pagrindu sudarytoje ekipoje dar žaidžia puolėjai iš Graikijos ir Ganos, saugai iš Juodkalnijos bei Japonijos ir gynėjas iš Kroatijos.

2016 ir 2017 metais geriausiu Lietuvos futbolininku rinktas F. Černychas pastaruoju metu rungtyniavo Kipre, tačiau šių metų pradžioje jo sutartis su Limasolio AEL buvo nutraukta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją