Primename, kad A lygos kovos startavo prieš pustrečios savaitės. Čempionato turnyro lentelėje šiuo metu lyderės yra po 6 taškus surinkusios trys ekipos: nugalėtojų titulą ginantis Panevėžio „Ekranas“, Klaipėdos „Atlantas“ ir Pakruojo „Kruoja“.

Uostamiesčio komanda, prie kurios vairo stojo Rusijoje garsi futbolo asmenybė Konstantinas Sarsanija, išvykoje laimėjo ir prieš praėjusio čempionato bronzos laimėtoją Marijampolės „Sūduvą“, ir prieš Vilniaus „Žalgirį“.

A lygos klubai pasirašė naujai įkurtos Lietuvos futbolo klubų asociacijos (LFKA) steigimo dokumentus. Naujos organizacijos, kuri kartu su Lietuvos futbolo federacija rengs šalies pirmenybes, prezidentu išrinktas Rolandas Skaisgirys.

„Esu pasikabinęs Miuncheno „Bayern“ ženklelį ir tikiuosi, kad kada nors mes dirbsime kaip jie“, - ryžtingai kalbėjo ilgametis Miuncheno komandos ir Vokietijos rinktinės gerbėjas R. Skaisgirys.

Lyga šį sezoną jau po šv. Velykų aistruolius pradžiugins ir nauja interaktyvia interneto svetaine, kurioje bus galima susipažinti su karščiausiomis Lietuvos futbolo naujienomis, stebėti tiesiogines lygos rungtynių transliacijas, surasti operatyvią ir išsamią statistiką, mėgautis užfiksuotomis varžybų foto ir video akimirkomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)