26-erių R. Baravykas persikėlė į Klužo „Universitatea Cluj“ ekipą, kuri praėjusį sezoną antroje pagal pajėgumą Rumunijos futbolo lygoje užėmė trečią vietą, bet galiausiai iškovojo kelialapį į šios šalies aukščiausią lygą.

2021-2022 m. R. Baravykas Rumunijos čempionate UTA gretose sužaidė 20 rungtynių ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą. Lietuvos rinktinėje 26-erių krašto gynėjas yra sužaidęs 28 rungtynes ir pelnęs 2 įvarčius.

Tuo metu praėjusių metų sausį legionieriaus karjerą Arado UTA ekipoje pradėjęs M. Vorobjovas maują sezoną pradės Targovištės „Chindia“ komandoje. Praėjusiame sezone ši ekipa Rumunijos čempionate užėmė 13 vietą.

Rumunijoje M.Vorobjovas per pusantro sezono sužaidė 54 rungtynes ir pelnė 3 įvarčius.

Lietuvos vyrų futbolo rinktinėje 26-erių futbolininkas per 22 rungtynes pasižymėjo 1 tiksliu smūgiu. Tiesa, pastaruoju metu dėl konflikto su Valdu Ivanausku M. Vorobjovas kvietimų į Lietuvos rinktinę nesulaukdavo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją