Negana to, „Stumbras“ paskutinėmis dvikovos akimirkomis net galėjo išplėšti pergalę, bet nerealizavo puikios progos įmušti.

Žaibas. Į „Trakų“ pozicijas jis driokstelėjo, atrodytų, iš giedro dangaus – vos dusyk iki tol šio sezono „SMScredit.lt A lygoje“ pralaimėję „riteriai“ 1:3 nusileido autsaideriams „Šiauliams“, kuriems tai buvo tik antra pergalė šiame čempionate.

Progos. Prie „Šiaulių“ vartų jos liejosi kriokliais, bet įspūdingai žaidęs vartininkas Povilas Valinčius ir drausmingi jo komandos draugai škvalą atlaikė. „Trakų“ treneriui Valdui Urbonui liko liūdnai konstatuoti, kad kamuolys pats į vartus neįkris – jį turi įmušti futbolininkai.

Įvykis. Išlyginamąjį įvartį rungtynėse su „Atlanto“ futbolininkais „Stumbrui“ pelnė Rimvydas Sadauskas. Tai buvo pirmas jauno gynėjo tikslus smūgis „SMScredit.lt A lygoje“ per karjerą. „Repetavome šį baudos smūgį per treniruotes ir štai – galbūt gyvenimo įvartis“, – įvertino kauniečių treneris Darius Gvildys.

Stabilumas. „Atlantas“ po vasaros atostogų lygiosiomis sužaidė trečią kartą iš eilės. „Nei laimime, nei pralaimime. Nesuprantu, kas vyksta. Su visa pagarba „Stumbrui“ – pirmaudami 2:0 mes privalome nugalėti“, – susierzinimo neslėpė „Atlanto“ treneris Konstantinas Sarsanija.