Pirmi šiame mače pasižymėjo svečiai iš Latvijos. 23-ią minutę po pakartotino smūgio į Luko Jurgėlo vartus kamuolį tiksliai nukreipė Deividas Dobrecovas.

Po praleisto įvarčio lietuviai perėmė iniciatyvą. Pirmą realesnę progą pasižymėti lietuviai turėjo 28-ą minutę, kuomet po baudos smūgio Erlandas Juška smūgiavo tiesiai į vartininką. Dar vėliau Klaidas Janonis po prasiveržimo dešiniu kraštu atliko smūgį, kuris sudrebino latvių rinktinės virpstą.

Šimtaprocentinės progos lietuviai neišnaudojo 35-ą minutę, kai po Aurimo Jurgelevičiaus juvelyrinio perdavimo tiksliai smūgiavo K. Janonis, tačiau svečių komandą išgelbėjo jos vartininkas. Po keturių minučių K. Janonis sulaukė dar vieno šanso - jis buvo neleistinai sustabdytas baudos aikštelėje ir teisėjas į Latvijos rinktinės vartus skyrė 11 metrų baudinį. Pats nukentėjusysis jį tiksliai realizavo - 1:1.

Po pertraukos lietuviai pratęsė sėkmingą žaidimą. 53-ią min. A. Jurgelevičius sulaukė tikslaus perdavimo iš K. Janonio ir nukreipė kamuolį į svečių vartus - 2:1. Rungtynių pabaigoje lietuviai persvarą galėjo įtvirtinti ir savo antrą įvartį pelnyti A. Jurgelevičius, tačiau jo smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į vartų virpstą.

Savaitgalį Lietuvos jaunieji futbolininkai iškeliauja į Baltarusiją. Sekmadienio rytą pirmose tarptautinio Minsko turnyro rungtynėse lietuviai susitiks su Kirgizijos atstovais.

Pirmadienį mūsiškių varžovais bus ukrainiečiai, o nuo trečiadienio Minske bus žaidžiamos rungtynės dėl vietų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)