Pirmame mače Marijampolės „Arvi“ arenos manieže vykusiame mače Vytauto Vaškūno auklėtiniai sausio 5 dieną marijampoliečius buvo nugalėję kukliu rezultatu 2:1.

Trečiadienio rungtynėse pirmame kėlinyje buvo įmuštas tik vienas įvartis, kurį pelnė už rinktinę žaidžiantis marijampolietis Edvinas Puzara (35 min.), kuris buvo pasižymėjęs ir pirmame šių komandų susitikime.

Antroje rungtynių dalyje jaunimo rinktinė įrodė savo pranašumo ir pelnė dar septynis įvarčius. Po du įvarčius į šeimininkų vartus įmušė Tomas Pučinskas (61 ir 68 min.) bei po keitimo pasirodęs Eimantas Stonkus (71 ir 86 min). Po kartą įvarčiais pasižymėjo Domantas Šimkus (48 min.), Rimvydas Sadauskas (53 min.) bei Arturas Skuratovičius (82 min.).

Tai buvo paskutinis Lietuvos septyniolikmečių (U-17) rinktinės jėgų patikrinimas prieš išvyką į Baltarusiją, kur sausio 21-26 dienomis jaunimo rinktinė kasmetiniame tarptautiniame U-17 rinktinių turnyre B grupėje susigrums su bendraamžiais iš Baltarusijos, Gruzijos ir Belgijos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)