„Nerazzurri“ komandos garbę 23-ejų šveicaras turėtų ginti bent iki sezono pabaigos, o už nuomą „Inter“ paklos 2 milijonus eurų. Informuojama, kad po sezono italai turės galimybę už 12 mln. eurų įgyti visas teises į krašto puolėją.

„Buvo pasiektas bendras susitarimas su „Bayern“ dėl Xherdano Shaqiri atvykimo į „Inter“, – pranešė oficialus Milano miesto komandos televizijos kanalas.

Įdomu tai, kad dėl X. Shaqiri parašo kovojo keli Anglijos „Premier“ lygos grandai, tarp kurių – „Manchester United“ ir FC „Liverpool“. Tačiau bavarai nusprendė šveicarą bent pusmečiui išnuomoti „Inter“ klubui.

Roberto Mancini vadovaujamoje ekipoje šveicaras nebus pirmasis sausio mėnesio pirkinys, nes neseniai komandą nuomos sutartimi papildė Londono „Arsenal“ narys Lukas Podolski.

Šį sezoną X. Shaqiri Vokietijos čempionų gretose sužaidė 15 rungtynių ir pelnė du įvarčius.

Primename, kad X. Shakiri net dviem įvarčiais ir vienu rezultatyviu perdavimu prisidėjo ir prie Šveicarijos rinktinės pergalės 4:0 prieš Lietuvą atrankoje į Europos čempionatą.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)