Dentinho auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje 0:5 (0:2) turėjo pripažinti Prancūzijos rinktinės pranašumą.

Prancūzams tai buvo antra pergalė iš tiek pat galimų, o lietuviai patyrė antrą pralaimėjimą per dvejas žaistas rungtynes.

Turnyras finišuos dvejomis rungtynėmis antradienį – Ukraina susitiks su Prancūzijos komanda, o Brazilijos ekipa egzaminuos Lietuvos rinktinę. Bilietus į šiuos mačus įsigyti kviečiame paspaudus čia.

Pirmadienio dvikovoje prancūzai savo intencijas pareiškė jau antrą minutę, kai išsiveržė į priekį. Dar po kelių minučių krito ir antrasis įvartis, o po jo puolime aktyviau žaisti pradėjo ir Lietuvos rinktinė, bet jai savų šansų išnaudoti nepavyko.

Pirmasis kėlinys ir baigėsi dviejų svečių įvarčių persvara, o jau pačioje antrojo kėlinio pradžioje į Ernesto Macenio vartus krito ir trečiasis įvartis, kuris dar labiau pagerino lietuvių varžovų situaciją. Dvikovos pabaigoje lietuviai rungtyniavo su penkiais aikštės žaidėjais, rizika nepasiteino ir prancūzai mačo finiše savo persvarą padidino dar labiau.

Prancūzai iškovojo antrąją pergalę ir dar labiau priartėjo prie turnyro nugalėtojų vardų – dabar jie turi šešis taškus, Ukrainos ir Brazilijos komandos – po tris, o turnyro šeimininkai lietuviai kol kas lieka be taškų.

Ukrainos ir Brazilijos komandų akistatoje savo pranašumą įrodė brazilai, laimėję rungtynes 7:2 (5:0). Ukrainiečiams tai buvo pirmoji nesėkmė.

Pirmose savo rungtynėse Brazilija 2:3 nusileido Prancūzijai, o ukrainiečiai 5:2 nugalėjo Lietuvos rinktinę.

Pirmadienio rungtynėse abi komandos susitikimą pradėjo apylygiai, progų buvo į abi puses, tačiau ukrainiečiai kelis kartus sudrebino vartų konstrukciją, o Brazilijos rinktinė savomis progomis naudojosi ir per uraganinę atkarpą įmušė net penkis įvarčius ir taip į visus klausimus iš esmės atsakė dar pirmamae kėlinyje.

Antros dalies starte Ukrainos komanda savo tiksliu smūgiu rezultatą sušvelnino, bet brazilai netrukus netrukus atsakė dar vienu įvarčiu ir apie didesnę intrigą pagalvoti nebeleido.

Per likusį laiką Brazilijos komanda varžovams dovanėlių nebedalino ir iškovojo užtikrintą pergalę.

Likęs turnyro tvarkaraštis:

balandžio 16 d.

17:00 val. Ukraina – Prancūzija

19:30 val. Lietuva – Brazilija

Šaltinis
Lietuvos futbolo federacija (LFF)
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją