Nors „Barcelona“ futbolininkai nuo pirmų minučių perėmė kamuolio kontrolę, tačiau „Real“ futbolininkai dėl to nesuko galvų ir kantriai dirbdami gynyboje ieškojo galimybių kontratakuoti. Ir jau 14 min. vienas toks šeimininkų kontrišpuolis baigėsi išradingu „Real“ puolėjo Karimo Benzema įvarčiu.

Dar po 14 minučių sėkmė atvirai šyptelėjo „Real“ atakų dirigentui Toni Kroosui. Po pastarojo baudos smūgio kamuolys rikošetu nuo dviejų „Barcelona“ futbolininkų įskriejo į Marco-Andre ter Stegeno ginamus vartus.

Baigiantis pirmam kėliniui sėkmė ir vėl šypsojosi „Real“ ekipai. Iš pradžių Lionelis Messi tiesioginiu smūgiu nuo kampinio gairelės sudrebino šeimininkų vartų konstrukciją, o jau per teisėjo pridėtą laiką argentiniečio iš kelių metrų smūgiuotą kamuolį koja atrėmė „Real“ vartininkas Thibaut Courtois.


Antroje rungtynių dalyje, kiaurai merkiant nesibaigiančiam lietui, „Barcelona“ futbolininkai be atvangos atakavo šeimininkų vartus, tačiau „Real“ futbolininkai gynėsi beveik be priekaištų. Tiesa, 60 min. Oscaras Mingueza po Jordi Alba perdavimo galiausiai pramušė monolitinę „Real“ gynybą, tačiau nuo pralaimėjimo „Barsos“ tai neišgelbėjo.

Patikimai vartus saugojęs Courtois užtikrintai susitvarkė su visais „Barcelona“ futbolininkų išpuoliais, o jau per teisėjo pridėtą laiką iš viršutinio vartų kampo ištraukė ir Messi smūgiuotą kamuolį. 33 metų argentiniečiui nepavyko pasižymėti jau aštuntose „El Clasico“ rungtynėse iš eilės, o „Barcelona“ patyrė nesėkmę po 19 iš eilės nepralaimėtų rungtynių Ispanijos pirmenybėse.

Ketvirtą pergalę iš Ispanijos čempionate iškovojusi „Real“ ekipa aplenkė „Barcelona“ komandą ir pavijo ilgai pirmoje vietoje žengusią Madrido „Atletico“ ekipą. Abiejų Madrido komandų sąskaitose dabar – po 66 taškus. Į trečią vietą smuktelėjusi „Barcelona“ nuo pirmaujančių komandų dueto atsilieka vienu tašku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)