Trenerio iš Rusijos Konstantino Sarsanijos treniruojami praėjusio sezono taurės turnyro finalo dalyviai klaipėdiečiai vieninteliai iš Lietuvos sportininkų gedulo juostelėmis ant marškinėlių viešai pagerbė Rusijos lėktuvo katastrofos aukas.

Pirma dvikova taip pat baigėsi trakiškių pergale 2:1.

Antrose rungtynėse „Trakams“ pergalę lėmė dviejų legionierių - ukrainiečio Sergejaus Ševčiuko ir baltarusio Aleksandro Byčionoko įvarčiai dvikovos pabaigoje - 82-ą ir 93-ią min.

Rezultatas:

„Trakai“*** 2 - 0 „Atlantas“ (pirmas mačas - 2:1, bendras - 4:1).

82' Sergej Ševčiuk [1 - 0]
90+3' Aleksandr Byčionok [2 - 0]

*** - pateko į pusfinalį

Vilniaus klubas rungtynėse Kaune parodė, kas futbole yra tikrasis „Žalgiris“

Kitame ketvirtfinalio atsakomajame susitikime Lietuvos čempionas ir taurės savininkas Vilniaus „Žalgiris“ svečiuose antrą kartą egzaminavo Kauno „Spyrį“ ir sutriuškino priešininkus 7:2 (3:1). Pirmas rungtynes sostinėje žalgiriečiai laimėjo daugiau negu įtikinamai - 5:0.

Rezultatas:

„Spyris“ 2 - 7 „Žalgiris“*** (0:5, 2:12)

5' Danielis Romanovskis [0 - 1]
14' Algis Jankauskas [0 - 2]
18' Serge Nyuiadzi [0 - 3]
31' Dmitryj Rekiš [1 - 3]
48' Elivelto [1 - 4]
53' Rokas Krušnauskas [2 - 4]
54' Lucas Gaucho [2 - 5]
57' Lucas Gaucho [2 - 6]
71' Lucas Gaucho [2 - 7]

*** - pateko į pusfinalį

Dar dvejos ketvirtfinalio etapo atsakomos rungtynės bus žaidžiamos trečiadienį. Pirmos lygos čempionė Jonavos „Lietava“ priims pretendentę į A lygos bronzą Marijampolės „Sūduvą“ (0:3), o Utenos „Utenis“ savo aikštėje sieks revanšo prieš Kauno „Stumbrą“ (1:2).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)