Dvikovą nuo 15 valandos transliuos TV6 kanalas, o komentatorių kėdes užims iškalbos nestingantis Nerijus Kesminas bei legendinis Lietuvos futbolo rinktinės gynėjas ir Trakų „Riterių“ klubo treneris Aurelijus Skarbalius.

Prieš rungtynes, per pertrauką ir po jų Lietuvos futbolas puslapyje feisbuke bus galima stebėti tiesioginę transliaciją iš interaktyvios studijos manieže.

Studijoje eksperto įžvalgomis pasidalins daugiausiai rungtynių Lietuvos futbolo rinktinėje sužaidęs gynėjas Andrius Skerla, N. Kesminas, o savo lūkesčiais prieš rungtynes pasidalins „Sūduvos“ klubo vadovas Vidmantas Murauskas ir „Žalgirio“ sporto operacijų direktorius Deividas Šemberas.

Transliacijos iš studijos pradžia – 14:20 val. Rungtynių pradžia – 15:05 val. Kovą dėl „Betsafe LFF Supertaurės“ bus galima stebėti TV6 kanalu.

Bilietus į „Betsafe LFF Supertaurės“ rungtynes galima įsigyti Tiketa.lt ir Tiketa bilietų platinimo kasose. Bilietų kaina – 5 eurai. Bilietams neįgaliesiems taikoma 50 proc. nuolaida. Vaikams iki 10 m. amžiaus – įėjimas nemokamas.