„Turėjome įvairių variantų – galėjome vykti į Vokietiją, Angliją ar kitas futbolo šalis, bet nusprendėme važiuoti į Vilnių. Pagrindinė priežastis – „Žalgirį“ treniruoja Marekas Zubas. Lenkijoje šis treneris yra labai gerbiamas, turi gero specialisto reputaciją, todėl nusprendėme iš arčiau pasižiūrėti į jo darbo metodus“, - pasakoja K. Kieresas.

Pirmadienį į Vilnių atvykę treneriai Lietuvoje planavo praleisti 5 dienas.

„Mums svarbu išanalizuoti žalgiriečių savaitės treniruočių ciklą, kai komanda neturi čempionato rungtynių. Taip pat domimės VMFD „Žalgirio“ organizacija, darbu su jaunimu. Visą informaciją, kurią sužinome, įtraukiame į savo ataskaitą“, - apie savo darbus Lietuvoje pasakoja K. Kieresas.

Treneriui iš Lenkijos tai nėra pirmas apsilankymas Lietuvoje. Specialistas lankėsi mūsų šalyje praėjusiais metais bei stebėjo A lygos dvikovą tarp „Žalgirio“ bei Panevėžio „Ekrano“.

„Tuomet ypač atidžiai stebėjau vartininko Emilijaus Zubo žaidimą, kuris šiuo metu žaidžia mano treniruojamoje komandoje. Šiuo metu Lietuvoje taip pat yra keletas dėmesio vertų futbolininkų, kurie tikrai galėtų gerai žaisti „Ekstraklasa“ lygoje. Visus juos stebime itin atidžiai“, - teigė K. Kieresas.

Penktadienį atgal į Lenkiją planavęs grįžti treneris svarsto galimybę Lietuvoje pasilikti ir savaitgalį, kad galėtų gyvai stebėti „Žalgirio“ ekipos draugiškas rungtynes su Rygos „Daugava“ klubu.

Šis susitikimas vyks šeštadienį, kovo 23-ią dieną LFF stadione. Mačo pradžia – 15.00 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją