Tiesa, 39-erių ispanas į „Real“ grįžta ne kaip profesionalus futbolininkas, o kaip klubo struktūros darbuotojas. Jam patikėtos generalinio „Real“ direktoriaus pavaduotojo pareigos.

Kaip pagrindinės komandos futbolininkas, „Real“ klube I. Casillasas praleido 16 metų – nuo 1999-ųjų iki 2015-ųjų. Prieš patekdamas į pagrindinę „Real“ komandą jis buvo klubo jaunimo akademijos narys.

„Real“ gretose jis iškovojo 25 įvairius trofėjus, tarp kurių – ir 3 UEFA Čempionų lygos titulai, 5 Ispanijos čempiono titulai.

Vėliau karjerą I. Casillasas tęsė „Porto“ klube Portugalijoje, kur susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis, patyrė širdies smūgį ir buvo priverstas baigti karjerą.

I. Casillasas 167 kartus atstovavo Ispanijos rinktinei, su kuria laimėjo pasaulio čempiontą ir dvejas Europos futbolo pirmenybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)