26-erių M. Adamonis jau pirmose rungtynėse žaidė startinėje sudėtyje, svečiuose „Perugia“ 0:0 išsiskyrė su „Lucchese“ ekipa.

Klubui atstovauja 17-metis lietuvis Adrian Lickūnas. Puolėjas pirmose rungtynėse liko ant suolo.


Standings provided by Sofascore


Lietuvis Romos klubui priklauso nuo 2016-ųjų rudens. Per septynerius Italijoje praleistus metus dar nespėjo prisijungti prie nedidelio tautiečių būrelio, žaidusio Italijos „Serie A“ pirmenybėse.

Vėliau kelerius metus klubas jauną lietuvį nuomos pagrindais išsiųsdavo patirtį kaupti į žemesnių lygų komandas: žaidė „Serie B“ „Salernitana“ gretose, 2019 metais leidosi į „Serie C“ pirmenybes, vilkėjo „Casertana“ ir „Leonzio“ kolektyvų marškinėlius, vėliau – grįžimas į „Salernitana“ pajėgas.

Nuo 2021 metų vasaros lietuvis buvo pilnavertis pagrindinės „Lazio“ komandos narys, kuris 2022-aisiais buvo apdovanotas ilgalaike sutartimi, galiojančia iki 2025 m. sezono pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją