Pirmojo pasaulio čempionato tėvynėje Montevidėjuje gimusi urugvajietė N. Oreiro išleido specialią dainą „United by love“ ir jos vaizdo klipą 2018-ųjų planetos pirmenybėms Rusijoje.

Nors tai – neoficialus turnyro himnas, N. Oreiro ne tik pati atvyko į Maskvą pristatyti savo dainos, bet ir sudalyvavo populiarioje pokalbių laidoje „Vakaras su Urgantu“, o savaitgalį internete pasirodė ir vaizdo klipas, kuriame nusifilmavo ir šešiametis aktorės sūnus Merlinas Atahualpa Mollo.

Kūrinys, kuris atliekamas net trimis kalbomis – rusų, ispanų ir anglų, sulaukia netgi geresnių atsiliepimų nei oficialiu būsimo čempionato himnu paskelbta Nicky Jam, Willo Smitho ir Eros Istrefi daina „Live It Up“, neturinti apskritai nieko bendro su pirmenybių šeimininke Rusija.

Skirtingai nei pastarajame kūrinyje, N. Oreiro savo dainoje atlieka ir kelias eilutes rusiškai, o pats klipas nufilmuotas 1930 metų čempionatą priėmusiame Urugvajuje.

Be to, N. Oreiro vaizdo klipe ant galvos dėvi puošnų senovinį ištekėjusių rusių šventinį apdangalą kokošniką, o kūrinyje girdimas ir rusų liaudies muzikos instrumento balalaikos skambesys.

„Su garbe po vieningu dangumi/Nuskambės priedainiu balsai visų šalių“, „Pakelkite rankas į viršų“, „Važiuojam, Rusija! Aš jus myliu, Rusija. Nagi pirmyn!“ – rusiškai traukia „Laukinis angelas“.

„Man buvo labai svarbu ją atlikti ispaniškai ir rusiškai, bet prodiuseriai man pasakė, kad pasaulyje žmonės dar ir angliškai kalba, todėl buvo priimtas sprendimas sujungti visas tris kalbas“, – atskleidė ji.

„Aš tūkstantį kartų sakiau, kad turėjau gimti ruse. Ir kokošnikas man puikiai tinka. Aš juk panaši į rusę?“, – juokavo dainininkė.

N. Oreiro netgi pasisiūlė padėti Rusijos rinktinei aikštėje, nes, pasak jos, rusams futbole nelabai kaip sekasi.

Pati futbolą mėgstanti pažaisti 41-erių N. Oreiro prisipažino, kad planetos pirmenybėse palaikys Urugvajų, Rusiją ir Argentiną, o kadangi urugvajiečiai su rusais susitiks jau grupėje, linki, kad tas mačas baigtųsi lygiosiomis 3:3.

Rusijoje itin mylima N. Oreiro dažnai lankosi šioje šalyje ir nevengia rusiškos simbolikos, o į vieno socialinio tinklo savo profilio viršelį yra išdidžiai patalpinusi sūnaus, kuriam užmaukšlinta žieminė kepurė su sovietine atributika – raudona penkiakampe žvaigžde, nuotrauką.

Iki pasaulio čempionato starto likus vos trims dienoms siūlome įvertinti N. Oreiro dainą ir vaizdą klipą, sukurtus specialiai šiam turnyrui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)