Robertas Freidgeimas nugalėtojų gretose nebuvo registruotas, o iki 79 minutės žaidęs S. Paulius 49-ą minutę įmušė pirmą komandos įvartį į svečių vartus.

Be lietuvio nugalėtojų gretose dusyk pasižymėjo Jurijus Žigajevas (85 min. iš 11 m baiudinio ir 90+1 min.), kartą - Daniilas Turkovskis (79 min.).

Daugpilio „Daugava“ ekipai, kuri su 1 tašku užima tik aštuntą poziciją, įvarčius pelnė Andrejus Kovaliovas (16 min.), Sergiu Japalu (30 min.) bei Jurijus Sokolovas (77 min. iš 11 m baudinio).

Antrą nesėkmę čempionato starte patyrė devintoje vietoje esanti „FK Jelgava“ (0 tšk.) komanda su Mindaugu Grigaravičiumi, namuose 0:1 (0:0) nusileidusi pirmą pergalę iškovojusiems ir su 4 taškais į trečią poziciją pakilusiems „FC Jūrmala“ futbolininkams.

Lietuvis žaidė visą susitikimą, o pergalingą įvartį įmušė Oskaras Ikstenas (78 min.).

Virginijaus Liubšio bei Tomo Ražanausko treniruojama Rygos „Daugavos“ (1 tšk.) komanda su lietuviais vartininko Pauliaus Grybausko Rygos „Skonto“ klubas turi po 1 tašką ir dalijasi šeštą-septintą vietas.

***

Dvyliktą pergalę Rumunijos futbolo pirmenybių XXV-o turo rungtynėse iškovojo ir su 45 taškais į trečią vietą aštuoniolikos komandų turnyre pakilo vartininko Povilo Valinčiaus atstovaujamas Ploješčio „Petrolul“ klubas, svečiuose 3:1 (2:0) nugalėjęs septintą nesėkmę patyrusį ir į penktą poziciją nukritusį puolėjo Deivydo Matulevičiaus atstovaujamą Tirgu Žiu „Pandurii“ (44 tšk.) komandą.

Abu lietuviai nebuvo įtraukti į rungtynių protokolą.

Taip pat septintą nesėkmę patyrė ir šeštojoje vietoje esanti vartininko Vytauto Černiausko „Vaslui“ (40 tšk.) komanda, išvykoje 0:2 (0:1) nusileidusi tik septynioliktojoje pozicijoje esantiems Severino "Turnu" (20 tšk.) futbolininkams.

Lietuvis liko atsargoje.

Rumunijos futbolo čempionate pirmauja Bukarešto „Steaua“ (60 tšk.) komanda, lenkianti Džurdžu "Astra" (47 tšk.) ekipą.

Galačio „Otelul“ (27 taškai) vienuolikė su vartininku Tadu Simaičiu - dvylikta.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją