45-erių strategas iki šiol yra vadovavęs „Šiaulių“ ir Jūrmalos „Spartaks“ (Latvija) komandoms, taip pat dirbo pastarosios vyr. trenerio asistentu, šias pareigas jis yra ėjęs ir Vladivostoko „Luč“ (Rusija), Žodzinos „Torpedo-BelAZ“ (Baltarusija), Rygos „Daugava“ (Latvija), „Klaipėdos Granito“ ir Vilniaus „Vyčio“ komandose.

T. Ražanauskas yra sužaidęs 41 mačą Lietuvos rinktinėje ir pelnęs 7 įvarčius – vieną jų į legendinio vartininko Oliverio Kahno vartus per lygiosiomis (1:1) pasibaigusias rungtynes išvykoje su tuometine pasaulio vicečempione Vokietija.

Saugas yra rungtyniavęs Vilniaus „Panerio“, „Žalgirio“, „Vėtros“, REO komandose, Marijampolės „Sūduvoje“, taip pat žaidęs įvairiuose Rusijos, Estijos, Švedijos, Norvegijos, Graikijos, Azerbaidžano klubuose.

Praėjusią savaitę „Dainavos“ trenerio pareigas dėl asmeninių priežasčių paliko italas Fabio Mazzone. Klubas skelbė, kad jis netrukus turėtų sugrįžti į Alytų, tačiau dabar jau pranešama, jog italo komandoje nebebus.

T. Ražanausko debiutas laukia šeštadienį, kai dzūkai išvykoje stos į kovą prieš Kėdainių „Nevėžio“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją