„Chelsea“ namuose 6:0 (4:0) sutriuškino dėl išlikimo elite kovojančią Liverpulio „Everton“ ekipą. Net keturis įvarčius nugalėtojams pelnė Cole'as Palmeris – 13, 18, 29 ir 64 min. Paskutinį smūgį 21-erių anglas pelnė realizuodamas 11 m baudinį, dėl kurio kilo milžiniškas ginčas tarp Londono ekipos narių.

Iš pradžių Noni Madueke ir Nicolas Jacksonas puolė atiminėti kamuolį iš Malo Gusto ir aiškintis tarpusavyje, kuris turėtų atlikti baudinį. Netrukus spręsti nesutarimų atėjo Thiago Silva, o galiausiai „Chelsea“ kapitonas Conoras Gallagheris priėjo prie kamuolį laikiusio N. Madueke ir liepė jį atiduoti C. Palmeriui.

N. Madueke atsisakė tą daryti, tad kamuolį kapitonui teko iš jo paimti pačiam ir perduoti C. Palmeriui. Galiausiai C. Gallagheriui nepatenkintą komandos draugą nustūmė jėga.

Visas šis konfliktas truko beveik minutę.


„Toks elgesys yra nepriimtinas. Pasakiau, kad tai – paskutinis kartas, kai noriu tą matyti. Nesuprantama, kaip galima taip elgtis po tokio pasirodymo. Jeigu norime tapti gera komanda, turime tą pakeisti ir pradėti mąstyti komandiškai.

C. Palmeris yra mūsų pasirinkimas mušant 11 m baudinius. Tai jis turi nuspręsti ar nori perduoti kamuolį kitam ir leisti mušti baudinį“, – sakė M. Pochettino.

C. Palmeris šį sezoną yra realizavęs visus 9 muštus 11 m baudinius ir viso yra pelnęs 20 įvarčių – pagal šį skaičių jis pirmauja lygoje kartu su „Manchester City“ žvaigžde Erlingu Haalandu.

„Manau, kad taip rodomo, jog visi nori prisiimti atsakomybę. Galbūt perlenkėme lazdą, bet visi norime laimėti – patys juokiamės iš šio epizodo“, – po mačo incidentą užglaistyti bandė pats futbolininkas.

Po šios pergalės „Chelsea“ žengia devintoje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją