26 min. realizavusi vienuolikos metrų baudinį ir į priekį išsiveržusi „Trabzonspor“ komanda netrukus neteko pirmojo žaidėjo, kai teisėjas Denizas Bitnelis už antrą geltoną kortelę iš aikštės pašalino Ozerą Hurmaci.

Likę daugumoje „Galatasaray“ futbolininkai po Lukaso Podolskio įvarčio rezultatą išlygino, o netrukus įgijo ir dar didesnę kiekybinę persvarą aikštėje. Arbitras už antrą geltoną kortelę iš eilės pašalino Aykutą Demirą. Iki rungtynių pabaigos tuo metu buvo likusios 20 minučių.

Didžiausios kontroversijos sulaukė epizodas 87 min., kai teisėjas nusprendė skirti abejotiną 11 metrų baudinį į svečių vartus. Pasipiktinęs tokiu sprendimu Luisas Pedro Cavanda stumtelėjo teisėją bei uždirbo trečią „Trabzonspor“ raudoną kortelę.

Netrukus teisėjui iš rankų ant žolės iškritusią raudoną kortelę pakėlė Salihas Dursunas, kuris nusprendė pašalinti blogai savo darbą atlikusį arbitrą. Šis aikštės nepaliko, tačiau už nepagarbą pašalino ir patį S. Dursuną.

„Galatasaray“ realizavo 11 metrų baudinį ir į turnyro lentelę įsirašė tris taškus.

Beje, jeigu arbitras buvo pašalinęs dar nors vieną „Trabzonspor“ žaidėją arba nors vienas būtų patyręs traumą – rungtynės būtų nutrauktos. Primename, kad pagal taisykles aikštėje turi žaisti mažiausiai septyni vienos komandos žaidėjai.