24-erių metų A. Bražinskas profesionalo karjerą 2009 m. pradėjo Gargždų „Bangoje“, iš kur po metų persikėlė į Kauno „Atletą“. 2011 m. Aivaras sulaukė Vilniaus „Žalgirio“ susidomėjimo ir jame žaidė iki praėjusio sezono pabaigos su trumpa pertrauka Alytuje. 2012 m. jis buvo paskolintas vietos „Dainavai“. Tiesa, įsitvirtinti sostinėje ir tapti pagrindiniu čempionų klubo vartininku jam taip ir nepavyko. Yra žaidęs ir šalies jaunimo U-21 rinktinėje.

26-erių metų F. Aleksandre Januario Gomesas karjerą pradėjo gimtinės „Paulista“ komandoje. 2012 m. jis pirmą kartą atvyko į Europą, kur pasiekė susitarimą su „Doxa Katokopia“ klubu iš Kipro aukščiausios lygos. Po metų „Kruojos“ naujokas atsidūrė Graikijos stipriausios lygos „Apollon Smyrni“ ekipoje, o vėliau gynė „Thesprotos“ garbę Graikijos žemesnėje lygoje.

Trečiasis naujokas Edelino – 20-metis saugas, kuris gimė Bisau Gvinėjoje, tačiau augo Portugalijoje. B8damas 14 metų jis pateko į Lisabonos „Sporting“ akademiją, o 2012-2013 m. sezone sulaukė kvietimo prisijungti prie „Sporting“ B komandos. Vilkėdamas „Sporting“ antros ekipos marškinėlius debiutavo 2013 m. rungtynėse su „Covilha“. Per savo karjerą Lisabonoje atstovaudamas rezervinei ekipai jis spėjo sužaisti 14 mačų.

Įdomu tai, kad Edelino turi brolį dvynį, kuris taip pat priklausė „Sporting“ klubui, o prieš dvejus metus persikėlė į Ispanijos grandą „Barceloną“ bei antroje komandoje sužaidė jau 36 mačus. Jis gina ir Portugalijos jaunimo rinktinės garbę.