Oficialiai „Crete“ nėra pranešusi, jog atleidžia V. Dambrauską, bet antradienio rytą socialiniame tinkle „Instagram“ M. Bousis paliko atsisveikinimo žinutę.

„Tokie sprendimai yra sunkūs – kad ir kokios aplinkybės, mes esame draugai ir šeima. Bet turime imtis to, kas geriausia komandai. Treneri, linkiu sėkmės ateityje“, – rašė Graikijos klubo savininkas.

V. Dambrauskas „Crete“ treniravo 14 mėnesių ir praėjusiame sezone padėjo tarp autsaiderių buvusiai ekipai palypėti iki septintos vietos Graikijos futbolo čempionate.

Šį sezoną Kretos atstovai taip pat pradėjo sėkmingai, bet pastaruoju metu pateko į nerezultatyvų ruožą: pergalės neiškovojo šešeriose rungtynėse iš eilės. Tiesa, turnyro lentelėje „Crete“ vis dar laikosi aštuntoje vietoje.

V. Dambrauskas per karjerą taip pat yra dirigavęs Panevėžio „Ekrano“, Vilniaus „Žalgirio“, Rygos RFS (Latvija), „Gorica“ ir Splito „Hajduk“ (abu – Kroatija) bei Razgrado „Ludogorec“ (Bulgarija) klubams.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją