„Lokomotyvas" prieš šį turą jau turėjo sukaupęs keturių taškų persvarą prieš „Bekentą“, tačiau ją dar sugebėjo padidinti iki septynių. Vilniuje vykusiose rungtynėse pirmas įvartis krito tik likus trims minutėms iki pertraukos po Justo Gulbino smūgio.

Antrajame kėlinyje „Lokomotyvo“ persvarą padidino Giedrius Barevičius, o dar vienas J. Gulbino ir Manto Makutunovičiaus įvarčiai per dvi minutes galutinai nokautavo „Bekentą“, kuriam pavyko pelnyti tik paguodos įvartį - 4:1.

Vilniečių viltys iškovoti medalius liko tik minimalios - per likusius keturis turus „Bekentui“ reikėtų iškovoti bent tris pergales ir sulaukti bent trijų varžovų pralaimėjimų.

Kovoje dėl aukso trijų taškų pranašumą išsaugoja daugkartinė čempionė „Nautara“. Kauno klubas be vargo 11:1 sutriuškino turnyro autsaiderę Kaišiadorių „Savingę“. Keturis įvarčius nugalėtojams pelnė Marius Bezykornovas, po du Arūnas Šteinas ir A. Karmazinas.

Rezultatyviausiųjų sąraše A. Šteinas su 17 įvarčiu vienu lenkia M. Bezykornovą.

Daugiau vargo turėjo „SC STIHL" ekipa. Ji jau pirmą mačo su Mažeikių „Olimpo SC“ minutę praleido įvartį, tačiau netrukus rezultatą išlygino, o prieš pertrauką - ir persvėrė. Kazlų Rūdos klubo pergalę rungtynių pabaigoje įtvirtino dukart pasižymėjęs Tadas Straleckas - 4:1.

Turnyro rikiuotė po 11 turų:

1. „Nautara“ 75-30 28
2. „SC STIHL“ 44-26 25
3. „Lokomotyvas“ 47-40 18
4. „Bekentas“ 35-46 11
5. „Olimpo SC“ 35-65 7
6. „Savingė“ 42-71 6

12 turas (vasario 9-10 d.):

34. „Olimpo SC“ - „Nautara“;
35. „Bekentas“ - „SC STIHL“;
36. „Savingė“ - „Lokomotyvas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją