Rungtynėse geresnių momentų pasižymėti turėjo pralaimėtojai. Kongo Demokratinė Respublika atliko 13 smūgių, kai PAR smūgiavo tik 6 kartus.

Nepaisant susikurtų progų, nei vienai komandai nepavyko pasižymėti per pagrindinį rungtynių laiką, tad rinktinės buvo priverstos sužaisti vienuolikos baudinių serijos loteriją.

Ji nesėkmingai prasidėjo PAR rinktinei, kuomet pirmojo baudinio nerealizavo Teboho Mokoena.

Vėliau abi komandos sėkmingai pelnė po 4 įvarčius nuo vienuolikos metrų žymos. Visgi Kongo Demokratinei Respublikai nepavyko uždaryti rungtynių lemiamu baudiniu, kurio nerealizavo Chancelis Mbemba.

Lemiamais tapo septintieji rinktinių bandymai prie žymos. Siyanda Xulu išvedė į priekį PAR, o Meschackas Elia nerealizavo savo progos.

PAR rinktinei tai buvo antrasis bronzos medalis Afrikos čempionatų istorijoje. Prieš tai vienintelį kartą šie trečiąją vietą laimėjo 2000 metais.

Vasario 11 dieną (sekmadienį) įvyks finalas ir kova dėl titulo tarp Nigerijos ir Dramblio Kaulo Kranto rinktinių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją