„Jaunimo „Gothia Cup“ turnyras organizuojamas jau ne vienerius metus, jis sparčiai populiarėja ir pritraukia vis daugiau komandų iš viso pasaulio“, – sakė vienas atrankos varžybų Lietuvoje rengėjų Vytenis Galkis. – Jaunieji Lietuvos futbolininkai nuo šiol taip pat turės galimybę dalyvauti šiame tarptautiniame turnyre ir laimėti prestižinę taurę. Mes prisidėsime prie atrankos turnyro organizavimo Lietuvoje ir finansuosime komandos nugalėtojos kelionę į „Gothia Cup“ varžybas“.

Komandos kviečiamos registruotis

Patvirtinus „SKF Meet The World“ turnyro nuostatus, kviečiamos registruotis 1997 metų gimimo berniukų futbolo komandos. Komandų registracija vyks iki balandžio, o numatoma atrankos turnyro data 2012 metų gegužės vidurys. Rungtynės vyks Vilniuje, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione Liepkalnyje.

„SKF Meet The World“ atrankos turnyrą laimėjusi komanda įgis teisę atstovauti Lietuvai ir varžytis dėl „Gothia Cup“ taurės. Atrankos nugalėtojai gaus lėktuvo bilietus Vilnius-Gioteborgas-Vilnius (20 asmenų) ir visišką išlaikymą Švedijoje liepą vyksiančiame futbolo turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)